فیس بوک ایرانی

» آموزش و طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل خوش طعم مناسب برای بیمارانفیس بوک ایرانی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶

آموزش و طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل خوش طعم مناسب برای بیماران

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل , سوپ خربزه و زنجبیل , دستور پخت سوپ خربزه و زنجبیل

بقیه در ادامه مطلب

اگر شما هم نام سوپ خربزه و زنجبیل را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش و طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل خوش طعم مناسب برای بیماران

این سوپ را که انتخابی مناسب برای دوران نقاهت می باشد را حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ خربزه و زنجبیل :

 خربزه شیرین :♦: ۲۲۰۰ گرم

 آبلیمو :♦:  ۲ قاشق غذاخوری

 نمک :♦:  به مقدار لازم

 عرق زنجبیل :♦:  ۲۱ قاشق غذاخوری

 دوغ :♦:  یک دوم پیمانه

نعنای خشک شده :♦: نصف قاشق غذاخوری

آموزش و طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل خوش طعم مناسب برای بیماران

زنجبیل می‌تواند باعث جلوگیری از تهوع بخصوص پس از عمل جراحی یا شیمی‌درمانی شود.

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل , سوپ خربزه و زنجبیل , دستور پخت سوپ خربزه و زنجبیل

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه سوپ خربزه و زنجبیل ابتدا باید

خربزه‌هایی را انتخاب کنید که بخوبی رسیده و شیرین و آبدار باشند.

اگر حرفه‌ای باشید از بوی خربزه می‌توانید تشخیص دهید که چقدر رسیده و شیرین است.

اگر خربزه شما شیرین نباشد، سوپ بی‌مزه می‌شود.

از گرمک یا طالبی هم می‌توانید استفاده کنید زیرا همه آنها منبع مناسبی از پتاسیم و ویتامینA هستند.

خربزه را به شکل قطعات مثلثی شکل کوچک خرد کنید و پوست آن را نیز جدا کنید.

آموزش و طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل خوش طعم مناسب برای بیماران

مصرف خربزه موجب شادابی پوست و سلامت لثه‌ها می‌شود که به علت ویتامینC موجود در آن می‌باشد.

هر ۱۰۰ گرم خربزه ۸ گرم کربوهیدرات دارد که بیشتر آن از نوع گلوکز و فروکتوز است.

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل , سوپ خربزه و زنجبیل , دستور پخت سوپ خربزه و زنجبیل

آنها را داخل مخلوط‌کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا بخوبی نرم شوند.

سپس آن را به ظرفی منتقل کنید و آبلیمو، نمک، دوغ و عرق زنجبیل را به آن اضافه کنید.

آن را بچشید و اگر دوست داشتید می‌توانید عرق زنجبیل بیشتری به آن اضافه کنید.

مقدار کمی خربزه را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانه‌ای نگه دارید.

این ظرف را به همراه مخلوطی را که آماده کرده بودید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.

پس از گذشت یک ساعت خربزه‌های خرد شده را با نعنا خشک و آبلیمو مخلوط کنید و

داخل مخلوطی که آماده کرده بودید، بریزید. سوپ شما آماده است.

Likes0Dislikes0
246 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 153
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.