فیس بوک ایرانی

» آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزهفیس بوک ایرانی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶

آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزه

دسته بندی : اشپزی ، دسته‌بندی نشده تاریخ : جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزه

پارلین » نان های مغزدار خوشمزه گزینه عالی برای عصرانه و میان وعده مدرسه بچه ها می باشد در ادامه دستور کامل پخت نان های مغزدار خوشمزه را آماده کردیم که در صورت تمایل برای یادگیری پختن نان های مغزدار با ادامه همین پست با ما همراه باشید

آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزه

بقیه در ادامه مطلب

مواد لازم برای نان های مغزدار :

شیر ولرم :  سه چهارم پیمانه آب ولرم : یک چهارم پیمانه شکر : یک قاشق چایخوری تخم مرغ : یک عدد کره ذوب شده : سه قاشق غذاخوری نمک : یک هشتم قاشق چایخوری خمیر مایه : دو قاشق مرباخوری آرد : تقریبا چهار پیمانه کره ذوب شده : دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر

آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه نان های مغزدار خوشمزه

آموزش طرز تهیه نان های مغزدار :

ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود.

برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده با سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم.

بعد اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز بدهید سپس بدلخواه شکل داده با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر آرد پاشی شده با فاصله چیده و دوباره نیم ساعت استراحت داده بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و یک قاشق چایخوری روغن مایع رومال کنید در فر دویست درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت تقریبی بیست دقیقه پخته برای سرخ شدن روی نان ها چند دقیقه گریل را روشن کنید.

من با وردنه خمیر را نازک باز کردم قالب زدم روی آن کره مالیدم از مواد میانی داخل آن گذاشتم و یک ورقه خمیر دیگر روی آن گذاشتم لبه ها را به هم چسباندم و رومال کردم فقط موقع شکل دادن سطح کار را آرد پاشی کردم.

یک ظرف کوچک آب کف فر برای بخار کردن یادتان نرود موقع گرم کردن فر بگذارید تا خوب بخار کند.

Likes0Dislikes0
299 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 153
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.