فیس بوک ایرانی

» روش پخت و طرز تهیه سوپ پیاز به روشی رستورانی و فوق العاده خوش طعمفیس بوک ایرانی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

روش پخت و طرز تهیه سوپ پیاز به روشی رستورانی و فوق العاده خوش طعم

طرز تهیه سوپ پیاز بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه سوپ پیاز , سوپ پیاز , روش پخت سوپ پیاز

بقیه در ادامه مطلب

اگر شما هم نام سوپ پیاز را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش پخت و طرز تهیه سوپ پیاز به روشی رستورانی و فوق العاده خوش طعم

در آخر یک قاشق ماست و مقداری هم پیاز و جعفری روی سوپ پیاز بریزید

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز :

 پیاز :♦: ۲ عدد

 روغن نباتی :♦: ۳ قاشق غذاخوری

 دانه خردل :♦: ۱ قاشق چایخوری

دانه زیره :♦: ۱ قاشق چایخوری

تره فرنگی خرد شده :♦: ۲ عدد

هویج خرد شده :♦: ۳ عدد

سیب زمینی خرد شده :♦: ۲ عدد

هویج وحشی خرد شده :♦: ۲ عدد

رب کاری :♦: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری

عصاره سبزیجات :♦: مقداری

ماست طبیعی :♦: ۲۵۰ میلی گرم (مقداری هم برای سرو)

جعفری یا گشنیز :♦: مقداری برای تزیین

روش پخت و طرز تهیه سوپ پیاز به روشی رستورانی و فوق العاده خوش طعم

سوپ پیاز برای تسهیل در درمان سرما خوردگی نیز توصیه می‌شود.

طرز تهیه سوپ پیاز , سوپ پیاز , روش پخت سوپ پیاز

طرز تهیه سوپ پیاز :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه سوپ پیاز ابتدا باید

پیازها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد کرده و بعد ریز کنید.

دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه گرم کرده و نیمی از پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید و

تا زمانی که رنگ آن ها شروع به تغییر کند تفت بدهید.

بعد خردل و زیره را اضافه کرده و تا زمانی که خوب سرخ شوند تفت بدهید.

سبزیجات و رب کاری را هم اضافه کرده و هم بزنید.

بعد عصاره سبزیجات را داخل قابلمه ریخته و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید،

بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده، و درب ظرف را به صورت نیمه روی قابلمه گذاشته و

اجازه بدهید برای ۳۰ دقیقه بجوشد، تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.

روش پخت و طرز تهیه سوپ پیاز به روشی رستورانی و فوق العاده خوش طعم

بهتر است برای تزیین این سوپ از خامه زده شده استفاده کنید

طرز تهیه سوپ پیاز , سوپ پیاز , روش پخت سوپ پیاز

در همین حال، باقی مانده روغن را در یک قابلمه کوچک ریخته و بقیه ی پیاز را سرخ کنید تا ترد و طلایی رنگ سود.

سوپ را به صورت پوره درآورده و به قابلمه برگردانید و با ماست ترکیب کنید.

مقداری از آن را چشیده و اگر لازم است کمی نمک به آن اضافه کنید.

حالا به آرامی آن را گرم کرده و بین کاسه های سرو آن را تقسیم کنید و

یک قاشق ماست و مقداری هم پیاز و جعفری روی آن بریزید.

Likes0Dislikes0
372 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 153
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.